AdventureMenu - samoohřev (samostatný zipper bag)

Kód: 190018
22,00 Kč S DPH

Historie ceny     Historie ceny
Historie ceny Nejnižší cena za posledních 30 dnů: 22,00 Kč
Chcete si dopřát ten největší komfort na cestách? Nemáte čas ohřívat jídlo na vařiči? Pro tyto případy je tu SAMOOHŘEV pro jídla AdventureMenu. NOVÉ SAMOOHŘEVY JSOU TU!!! Představujeme zcela nové samoohřevy pro jídla AdventureMenu. Oproti původním mají hned několik výhod, jsou výkonnější, dají se s nimi ohřívat dvě jídla najednou a daleko lépe se s nimi pracuje. Samoohřev, nebo také bezplamenný chemický ohřívač je speciální sáček, který V ... Zobrazit více
Množství
Dostupnost: Skladem 5 a více ks

Chcete si dopřát ten největší komfort na cestách? Nemáte čas ohřívat jídlo na vařiči? Pro tyto případy je tu SAMOOHŘEV pro jídla AdventureMenu. NOVÉ SAMOOHŘEVY JSOU TU!!! Představujeme zcela nové samoohřevy pro jídla AdventureMenu. Oproti původním mají hned několik výhod, jsou výkonnější, dají se s nimi ohřívat dvě jídla najednou a daleko lépe se s nimi pracuje.



Samoohřev, nebo také bezplamenný chemický ohřívač je speciální sáček, který Vám sám ohřeje jídlo bez použití vařiče nebo nádobí a to za 12 minut! Mezitím můžete postavit stan, zapálit oheň; jednoduše strávit čas důležitějšími činnostmi než vařením. Samoohřev funguje na principu exotermické reakce mezi oxidem vápenatým a vodou. Náš samoohřevný systém se skládá z ohřevných kapslí (20g na ohřev 500g jídla; 50g na ohřev 1kg jídla) a zipper-bagu, ve kterém se celý ohřev odehrává.

Jídla AdventureMenu jsou sterilovaná, tudíž kompletně připravená ke konzumaci. Nepřidává se žádná voda!!! Značka AdventureMenu vznikla v roce 2011 s jasnou vizí - přivézt na trh kvalitní, plnohodnotnou a především chutnou expediční stravu. S více než 10ti letými zkušenostmi a zázemím partnerské výrobní firmy byla v červnu téhož roku představena řada hotových, sterilovaných cestovatelských jídel AdventuremMenu, jídel vyvíjených speciálně pro potřeby cestovatelů, expedic nebo i závodníků dálkových rally. Jídel prvotřídní kvality, chuti a trvanlivosti, vyrobených ručně z nejkvalitnějších surovin a určených do nejextrémnějších podmínek. Pro dosažení maximálního možného komfortu na cestách byl k jídlům zároveň představen unikátní samoohřevný systém, který ohřeje jídlo sám bez použití vařiče nebo nádobí a tak šetří čas, který můžete strávit užitečněji, nebo příjemněji.

190018
8 ks

Zdroj dat

Stav
Nový produkt

Konkrétní reference

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Podobné produkty

AdventureMenu - samoohřev SET (5 x 50g + zipper bag)

Dostupnost: Není na skladě
269,00 Kč S DPH

AdventureMenu - samoohřev SET (5 x 20g + zipper bag)

Dostupnost: Není na skladě
219,00 Kč S DPH

AdventureMenu - samoohřev ALLinONE (3ks 20g+2ks 50g+zipper bag)

Dostupnost: Není na skladě
239,00 Kč S DPH