NANOPROTECH spray 150ml - AUTO MOTO ANTICOR

Kód: 270014
329,00 Kč S DPH

Historie ceny     Historie ceny
Historie ceny Nejnižší cena za posledních 30 dnů: 329,00 Kč
Sprej Nanoprotech Auto Moto Anticor je pečlivě vyladěn pro použití v automobilovém průmyslu. Na povrchu ošetřeného materiálu se formuje tenká vrstva z nanočástic, která se fyzikálními silami váže na materiál a tvoří neproniknutelnou a vodoodpudivou vrstvu chránící povrch před vlhkostí. NANOPROTECH Auto Moto Anticor byl vyvinut s ohledem na náročné podmínky použití a provozování automobilů a motocyklů a efektivně je chrání v širokém rozsahu teplot a tl ... Zobrazit více
Množství
Dostupnost: Není na skladě


Sprej Nanoprotech Auto Moto Anticor je pečlivě vyladěn pro použití v automobilovém průmyslu. Na povrchu ošetřeného materiálu se formuje tenká vrstva z nanočástic, která se fyzikálními silami váže na materiál a tvoří neproniknutelnou a vodoodpudivou vrstvu chránící povrch před vlhkostí.

NANOPROTECH Auto Moto Anticor byl vyvinut s ohledem na náročné podmínky použití a provozování automobilů a motocyklů a efektivně je chrání v širokém rozsahu teplot a tlaků.

Konzervační roztok proniká díky extrémně nízkému povrchovému napětí do mikrotrhlin a pórů materiálu a vytěsňuje z nich všechnu vlhkost. Ochranná vrstva působí po dobu až jednoho roku a zabraňuje korozi a degradaci povrchu materiálu.

270014

Zdroj dat

Stav
Nový produkt

Konkrétní reference

Produkt je zařazen v těchto kategoriích